VacaturesKijk op onze vacature pagina of werk.nl Interesse? Bekijk de vacature

ContactHeeft u vragen aan ons, vult u dan volgend formulier in en wij nemen contact met u op. Ga naar formulier

Privacyverklaring: klik hier » PDF

Over ons

Meeuwisse Nederland B.V. is een erkend leerbedrijf en is in het bezit van de volgende certificaten: VCA** 2008/5.1, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, CO2-Prestatieladder niveau 5, BRL 7000, BRL 9334, Stichting Erkenning Bestratingsbedrijf (SEB), FSC en Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

Naast haar specifieke werkzaamheden is Meeuwisse Nederland B.V. tevens actief als directievoerder, projectleider, toezichthouder en verzorgt de administratieve ondersteuning en coördinatie bij de uitvoering van projecten, ook als het gaat om 24-uur service is Meeuwisse Nederland B.V. middels waakvlamovereenkomsten en calamiteitenovereenkomsten de eerste zekerheid voor het beperken en stabiliseren van calamiteiten in alle eerder genoemde disciplines.

RiOslee

De riOslee is een gepatenteerd systeem, dat in staat is over een afstand van 50 meter riolering te repareren. Met minimale overlast is de riOslee in staat de bodem van het riool middels gecontroleerde afgifte van injectiebeton het riool te herstellen. Gecontroleerd herstellen met minimale overlast. Voor meer informatie stuur nu direct een e-mail.

Opleidingen

Meeuwisse Nederland B.V. is gecertificeerd door Fundeon, kenniscentrum beroepsonderwijs bouw & infra, als erkend leerbedrijf voor een aantal opleidingen.

MBP Beheer B.V.

Eén naam, maar een breed scala aan activiteiten.
Meeuwisse MBP Beheer B.V. is voortgekomen uit het baggerbedrijf J.W Meeuwisse Nederland B.V.
Dit familiebedrijf ontstond in de jaren veertig, vlak na de oorlog.
In de afgelopen decennia zijn de activiteiten door allerlei ontwikkelingen in de markt, in wet- en regelgeving en op milieugebied drastisch uitgebreid.
De werkmaatschappijen op een rij: Meeuwisse Nederland B.V., Partners in Milieutechniek B.V., Boeg B.V. en HS Vastgoed B.V.
Voor de hele groep geldt dat het realiseren van goede, duurzame kwaliteit voorop staat.

Aandeelhouder

Meeuwisse MBP Beheer B.V. is aandeelhouder van Regionaal Sorteercentrum West, Maatschap Calamiteiten Delfland en Nood pompen combinatie Delfland. Participeert in plan en projectontwikkeling voor het Nautisch centrum Scheveningen